Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Ανακοίνωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην

Στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε και ανακοινώνει τα εξής:

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενέκρινε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, που αφορά στη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 35χλμ. Βάδην Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στα Μέγαρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021. Η Ομοσπονδία έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Άδεια Διεξαγωγής από την Περιφέρεια. Επίσης ο ΣΕΓΑΣ έχει φροντίσει για την παρουσία τριών (3) Διεθνών Κριτών Βάδην, προκειμένου οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας να προσμετρηθούν στο Ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα η Ομοσπονδία γνωστοποιεί την αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 καθώς και του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των παραπάνω διοργανώσεων, θα γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και θα εξαρτηθούν από τις ανακοινώσεις της Πολιτείας σχετικά με την παράταση ή μη των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας της COVID-19.

    Δείτε Επίσης

    Ενημέρωση από τον γ.γ. του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή

    Επιστολή στις ΕΑΣ-ΤΕ, στα Σωματεία, τον Σύνδεσμο Προπονητών, τους τεχνικούς και εργαζόμενους του ΣΕΓΑΣ απέστειλε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας και αναφέρεται σε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο χώρο.