Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Αλλάζει προπονητή η Σπυριδούλα Καρύδη

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στην Αθήνα από τις 6 Σεπτεμβρίου η αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πομάσκι Γιώργο. Η νεαρή αθλήτρια σκοπεύει να συνδυάσει τις σπουδές με τον πρωταθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται για τη συμμετοχή στους αγώνες που θα της δώσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.
Η Καρύδη είχε για τρία χρόνια προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη, έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία στους αθλητές αλμάτων. Μαζί του είχε κατακτήσει μάλιστα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του 2019.
Η ίδια δήλωσε: “Ευχαριστώ για όλα τον κ. Παύλο Σκορίδη, αφού χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, απ΄ όσα κατάφερα μέχρι σήμερα. Τον αγαπώ και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω ότι έχει κάνει για εμένα. Τον ευχαριστώ για τα τρία χρόνια συνεργασίας. Ήρθε ωστόσο η ώρα να ανοίξω τα φτερά μου και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε επίπεδο προπόνησης, όσο και σε σχέση με τις σπουδές μου. Η νέα αυτή αρχή θα γίνει δίπλα σε έναν σπουδαίο και έμπειρο προπονητή, τον κ. Πομάσκι, με τον οποίο ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω”.
Η Καρύδη αποτελεί μία από τις αθλήτριες της νέας γενιάς, που διαθέτουν το ταλέντο και την προοπτική να διαγράψουν πορεία στους στίβους τα επόμενα χρόνια. Η νεαρή έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 14,12 μ. και στο μήκος 6,71 μέτρα.

Δείτε Επίσης