Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Αγώνες Ξιφασκίας

Οι αγώνες διοργανώνονται υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Αγώνες Ξιφασκίας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς διοργανώνουμε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς πανελλήνιο κύπελλο στο ξίφος μονομαχίας (ένα από τα τρία βαθμολογούμενα που διεξάγονται φέτος στην Ελλάδα στο ξίφος μονομαχίας) με συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες και από άλλες χώρες. H επιτυχία των αγώνων του 2022 αποτέλεσε το κίνητρο για να επαναλάβουμε το εγχείρημα και πάλι και μάλιστα πιο μαζικά.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 11 Μαρτίου θα αγωνιστούν αθλητές μέχρι 10 ετών (12 πμ), αθλήτριες μέχρι 10 ετών (1 μμ) και αθλήτριες 10-13 ετών (4 μμ), ενώ την Κυριακή 12 Μαρτίου (9 πμ) θα αγωνιστούν αθλητές ηλικίας 10-13 ετών. Την Παρασκευή 17 Μαρτίου (5 μμ) θα αγωνιστούν αθλητές άνω των 40 ετών στην κατηγορία των βετεράνων, ενώ το Σάββατο 18 (9 πμ) και Κυριακή 19 Μαρτίου (9 πμ) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 35 σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες. Έτσι, η Καλαμαριά και η Θεσσαλονίκη γίνονται το επίκεντρο της ελληνικής ξιφασκίας για λίγες ημέρες. Σας καλούμε, λοιπόν, να απολαύσετε στιγμές αγωνιστικότητας, μαχητικότητας και αθλητικού ήθους. Εδώ βίντεο με αγωνιστικές στιγμές από το κύπελλό μας πέρσι στο Δ.Α.Κ.: https://we.tl/t-aPDhUE12Sb

Αθλητικός Σύλλογος ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κωστής Τσιτσελίκης τηλ.: 6944162277 / e-mail: [email protected]

Δείτε Επίσης

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δίνει 205.200 ευρώ σε αθλητές για Ολυμπιακή Προετοιμασία

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δίνει 205.200 ευρώ σε αθλητές για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει και το 2024 τις επιχορηγήσεις προς αθλητές και αθλήτριες της Προολυμπιακής Ομάδας στην προσπάθεια τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».