Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Αγώνας δρόμου για την Δωρεά Οργάνων

ΟΑΚΑ 12-06-2022

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθων και Μεταμοσχευμενων διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αθηνών και το ΟΑΚΑ μεγάλο αθλητικό event στις 12 Ιουνίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ. ΤΟ event περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων. 

Προς τιμήν των δωρητών οργάνων μας, των ληπτών τους και εκείνων που περιμένουν μια σωτήρια μεταμόσχευση Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους, να πάρουν την απόφαση να γίνουν δότες μυελού των οστών και δωρητές οργάνων και να μοιραστούν την θέληση τους, με την οικογένεια τους.  

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή και τρέξε μαζί μας την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 09:00 στο ΟΑΚΑ, τις διαδρομές των 5 & 10 χλμ. Η εκκίνηση θα δoθεί μπροστά από το pavilion του Tihio Race.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Σηματοδοτούμενη διαδρομή
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανά αποτελέσματα
  • Τεχνικό μπλουζάκι αγώνα
  • Σταθμοί υδροδοσίας
  • Μετάλλιο συμμετοχής σε όλους
  • Βράβευση των τριών πρώτων ανδρών και γυναικών

Δηλώσεις Συμμετοχης εδώ

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!