Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα – Marathon Lake Run

Ο Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα – Marathon Lake Run φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια του και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 9:00 π.μ. με αφετηρία το πανέμορφο Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα.

Ο αγώνας περιλαμβάνει μια εκπληκτική διαδρομή 10 χιλιομέτρων που κινείται περιμετρικά της λίμνης και των ιδιωτικών εγκαταστάσεων της. Με ασφάλτινους και χωμάτινους δρόμους και ελαφριές ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα σε ένα φυσικό περιβάλλον που δεν συναντά κανείς/καμία αλλού.

Η διοργάνωση του αγώνα γίνεται με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ, του Δήμου Μαραθώνος, της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης και να απολαύσουμε τη μαγεία της Λίμνης Μαραθώνα!

Για εγγραφές πατήστε εδώ:

https://event.athletopia.com/marathon-lake-run-2024

Δείτε Επίσης

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.