Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα 2023

Τρέξτε για έναν μεγάλο σκοπό!

9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα 2023

Ο 9ος Φιλανθρωπικός Ορεινός Αγώνας “Αυτισμός-Ελπίδα” 2023 έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 7 Μαΐου 2023. Ο φετινός αγώνας θα περιλαμβάνει και πάλι τρεις αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένου αγώνα 1km, 5km και 15km, ανοιχτός για όλες τις ηλικίες . Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πανέμορφο και προκλητικό τοπίο του Ωραιοκάστρου, γνωστό για την αλλαγή του υψομέτρου.

Ο ορεινός αγώνας «ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ» που διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά, έχει γίνει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Σκοπός του αγώνα δεν είναι μόνο η προώθηση των πλεονεκτημάτων του αθλητισμού αλλά και η ευαισθητοποίηση και η υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως τα αυτιστικά παιδιά. Ο αγώνας θα υποστηρίξει τη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ», έναν οργανισμό που εδώ και χρόνια παρέχει βασικές υπηρεσίες σε άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τον 9ο Φιλανθρωπικό Ορεινό Αγώνα «Αυτισμός-Ελπίδα» 2023», δήλωσαν οι διοργανωτές. “Ο φετινός αγώνας θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για δρομείς όλων των ηλικιών και ικανοτήτων να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους και να υποστηρίξουν έναν άξιο σκοπό. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την “ΕΛΠΙΔΑ” και συμβάλλουμε στο σημαντικό έργο τους.”

Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν όλους να συμμετάσχουν μαζί τους σε μια μέρα διασκέδασης, φυσικής κατάστασης και υποστήριξης . Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν μια καλά οργανωμένη και ασφαλή εκδήλωση με άφθονη υποστήριξη και ενθάρρυνση στην πορεία. Η εκπληκτική θέα και το προκλητικό τοπίο του Ωραιοκάστρου θα αποτελέσουν ένα αξέχαστο σκηνικό για τον αγώνα.

Οι εγγραφές για τον 9ο Φιλανθρωπικό Ορεινό Αγώνα «Αυτισμός-Ελπίδα» 2023 έχουν ανοίξει.  Μη χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία να τρέξετε για έναν σπουδαίο σκοπό και να γίνετε μέρος σε κάτι ξεχωριστό!

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο :

event.athletopia.com/agonasvounouautismoselpida

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]