8ος Αγώνας Δρόμου “Στο δρόμο των Αλκυόνων” 2023

8ος Αγώνας Δρόμου «Στο δρόμο των Αλκυόνων» διοργανώνεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

8ος Αγώνας Δρόμου "Στο δρόμο των Αλκυόνων" 2023

Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου 29,7 χλμ και ο παράλληλος αγώνα των 6.6 χλμ. θα λάβουν χώρα στην παραλία Ψάθας- Αλεποχωρίου. Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18.58 μ.μ. με αφετηρία το café PARADISE. Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί ασφάλτινης διαδρομής, περιμετρικά της Ψάθας.

Καθώς πρόκειται για νυχτερινό αγώνα, οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν φακούς εμπρός-πίσω όπως και ανακλαστήρες.

Για τη μεταφορά των αθλητών – δρομέων, η Οργανωτική Επιτροπή θα ναυλώσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους συναδέλφους – δρομείς, από την Αθήνα προς την Ψάθα, στις 16:00μμ. ενώ για την επάνοδο από Ψάθα προς Αθήνα, το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 00:15πμ.

Η διαδρομή του Αγώνα βρίσκεται σε μια θαυμάσια περιοχή υδροβιότοπου στην παραλία της Ψάθας. Απέναντι βρίσκουμε, τις γνωστές από την αρχαιότητα, Αλκυονίδες Νήσους, οι οποίες πήραν την ονομασία τους από την αρχαία εποχή, λόγω των πολυπληθών σμηνών των αλκυόνων που διαβιούν και πολλαπλασιάζονται στις πολλές και απρόσιτες ρωγμές των πολυσχιδών ακτών της περιοχής.

Τα πανέμορφα ακρογιάλια της Ψάθας, δίπλα στις φωλιές των Αλκυόνων, σε περιμένουν για να τρέξεις και να ανακαλύψεις τις ομορφιές του τόπου μας!

Προσοχή! Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές, για αυτό φρόντισε για την έγκαιρη εγγραφή σου, πατώντας εδώ:

https://event.athletopia.com/dromos-ton-alkionon-2023?step=1

Δείτε Επίσης

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.