Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

61,53 μ. στον ακοντισμό από την Ελίνα Τζένγκο

Η Ελίνα Τζένγκο σημείωσε 61,53 μ., επίδοση καλύτερη από το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 61,48 μ. από την 1η Ιουνίου 2019.

61,53 μ. στον ακοντισμό από την Ελίνα Τζένγκο

Περίπου ένα χρόνο από τον τελευταίο της αγώνα, η Ελίνα Τζένγκο επέστρεψε στη δράση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια συμμετείχε στους αγώνες “Κώστας Σπανίδης” και στην πέμπτη της βολή στον ακοντισμό σημείωσε 61,53 μ., επίδοση καλύτερη από το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 61,48 μ. από την 1η Ιουνίου 2019.

Η Τζένγκο αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της παγκοσμίως και το απέδειξε και με τη σημερινή της βολή, που είναι η κορυφαία μέχρι στιγμής στον πλανήτη. Η νεαρή στάθηκε άτυχη το 2019, αφού τραυματίστηκε κι έτσι έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει μετάλλιο στις κορυφαίες διοργανώσεις όπου μετείχε. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ θα συνεχίσει τους αγώνες της με στόχο να στείλει ακόμη μακρύτερα το ακόντιο.

Δείτε Επίσης

Adidas and Parley for the Oceans: Πέντε Χρόνια Συνεργασίας Και Δέσμευση Για Ένα Μέλλον Χωρίς Πλαστικά Απορρίμματα

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Πέντε χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, adidas και Parley for the Oceans επιβεβαιώνουν τη δέσμευση στο κοινό τους όραμα να βοηθήσουν στον τερματισμό της παγκόσμιας κρίσης πλαστικών απορριμμάτων, να φέρουν οικολογική καινοτομία και αλλαγή στον κλάδο των αθλητικών ειδών και να προωθήσουν μια Επανάσταση Υλικών για τη συνολική αντικατάσταση του πλαστικού. Η συνεργασία των […]

Η Σπυριδούλα Καρύδη σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στο τριπλούν

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Στη συνάντηση Αλμάτων της Καλλιθέας στο αγώνισμα άλμα στο τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ. Η νεαρή αθλήτρια πέτυχε τα 14,12(0,1) και ξεπέρασε το δικό της 14,00 που είχε πετύχει πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Κ20. Μετά το ρεκόρ των 14,12 μ. έκανε δύο άκυρα άλματα κι έκανε μια τελευταία προσπάθεια στα […]