40ος Επετειακός Mαραθώνιος Αθήνας. Ο αυθεντικός”: Γίνε εθελοντής. Γίνε πολύτιμο μέρος της ομάδας μας!

Γράψε τη δική σου ιστορία ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ στον εαυτό σου, στους άλλους, στον κόσμο!

40ος Επετειακός Mαραθώνιος Αθήνας. Ο αυθεντικός'': Γίνε εθελοντής. Γίνε πολύτιμο μέρος της ομάδας μας!

ΚΛΙΚΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩ!

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο, καθώς ο Μαραθώνιος της Αθήνας ο Αυθεντικός συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κόσμο του δρομικού κινήματος! Οι εθελοντές μας είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων. Κάθε πόστο αγώνα, κάθε κουκίδα στον χάρτη της αγωνιστικής μας διαδρομής έχει όνομα και σφραγίδα…εθελοντή.

Η διοργάνωση «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» 2023 είναι προγραμματισμένη για τις 11-12 Νοεμβρίου και είναι μια συν-διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα, Χορηγό Αθλητικής Εγκατάστασης την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η επιτυχία είναι πάντα ΟΜΑΔΙΚΗ υπόθεση. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού λειτουργεί ως ένα δυνατό όχημα κοινωνικής αλληλεγγύης, χαράζει την κοινωνική ευθύνη του ΑΜΑ, προωθεί ανθρώπινες-κοινωνικές-περιβαλλοντικές αξίες/πρακτικές και συντονίζει την ενεργή συμμετοχή των εθελοντών σε μεγάλες πρωτοβουλίες με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Κάθε εθελοντής θα έχει:

  • Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής
  • Κάρτα μετακίνησης ΟΑΣΑ
  • Volunteer’s kit (αντιανεμικό, ενθύμιο αγώνα, T-shirt σε αποκλειστική συνεργασία με Adidas – δεν διατίθεται προς πώληση
  • Πιστοποιητικό συμμετοχής στον Μαραθώνιο διαθέσιμο online στην ιστοσελίδα μας 35-40 μέρες μετά τη λήξη του αγώνα δεδομένου πως έχετε πραγματοποιήσει check-in/check-out με τον ομαδάρχη σας στη βάρδια/πόστο σας στον αγώνα

Παράλληλα, οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ποικίλλες εκδηλώσεις και δράσεις με πρώτο σταθμό τη δυνατότητα συμμετοχής κατά την περίοδο προετοιμασίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, Tae Kwon Do.

▪ 29/10/2023-09/11/2023: Κέντρο Yλικού (Συσκευασία και προετοιμασία υλικού που θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες δρομείς)
▪ 07/11/2023-11/11/2023: Υποδοχή Αθλητών (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος)
▪ 08/11/2023-11/11/2023: Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων (Λειτουργία παράδοσης αριθμών συμμετοχής (bib number) σε μεμονωμένους δρομέις, λειτουργία χώρου εξυπηρέτησης ομαδικών συμμετοχών, γραφείο πληροφοριών)
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Ημέρες Αγώνα Σάββατο & Κυριακή: (11/11/2023 – 12/11/2023). H παρουσία σας την Κυριακή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ με ελάχιστο χρόνο εθελοντικής απασχόλησης (5,5 ώρες) και η απασχόληση του Σαββάτου (11/11/2023) αφορά σε απογευματινή βάρδια ΜΟΝΟ για την υποτήριξη του αγώνα δρόμου των 10χλμ ΟΠΑΠ (με χρόνο εθελοντικής απασχόλησης 4,5 ώρες).

-Μπορείτε να τρέξετε τη μια μέρα και την άλλη να υποστηρίξετε τους συναθλητές ή αγαπημένα σας πρόσωπα ως εθελοντής.

-Μπορείτε να συμμετέχετε ατομικά ή ομαδικά (minimum 20 άτομα – αποστέλλοντας email με το σχετικό αίτημα στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού)

-Σύνδεσμος συμπλήρωσης της Αίτησης ΕΔΩ

-Πρόγραμμα Εβδομάδας Μαραθωνίου ΕΔΩ

-Όροι συμμετοχής ΕΔΩ

Δείτε Επίσης