3ος Γύρος Σιδηροκάστρου

Το Σάββατο 5 Αυγούστου τρέχουμε στον 3ο Γύρο Σιδηροκάστρου, που έρχεται να μας προσφέρει 4 δρομικούς αγώνες για να καλύψει όλες τις ηλικιακές ομάδες και δρομικές ικανότητες.

3ος Γύρος Σιδηροκάστρου

Συγκεκριμένα, προσφέρεται ο αγώνας 50μ, στις 19:00, για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ενώ για τα παιδιά του Δημοτικού, προσφέρεται η διαδρομή των 1000μ. στις 19:30.

Για τους λάτρεις των δρομικών αγώνων αλλά και για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού, υπάρχουν οι διαδρομές των 4χμλ και 10χλμ με ώρα έναρξης τις 20:00. Σημείο αφετηρίας και τερματισμού για όλους τους αγώνες, ορίζεται η Κεντρική Αγορά Σιδηροκάστρου Δήμου Τριφυλίας. Την εκκίνηση των αγώνων θα δώσει ο Σιδηροκαστρίτης Πρωταθλητής Ευρώπης Σπήλιος Ζαχαρόπουλος

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα για 3η χρονιά από τον Εξωραϊστικό Λαογραφικό Σύλλογο Σιδηροκάστρου (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΚΚΑΒΑΣ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σιδηροκαστριτών Αθήνας και της Τοπικής Κοινότητας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου & της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλίας.

Αυτόν τον Αύγουστο τρέχουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και έμπειροι στους γραφικούς δρόμους του Σιδηροκάστρου.

Για να πάρεις μέρος, δεν έχεις παρά να εγγραφείς, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://event.athletopia.com/3os-gyros-sidirokastrou

Δείτε Επίσης