3ο Αλιγκάρι Run: Οι εγγραφές άνοιξαν

Κυριακή 15 Νοεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια

Η 3η διοργάνωση του Αλιγκάρι Run θα γίνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια, στο δάσος του Πάικου. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα έχει αυξήσει τους αγώνες και θα γίνουν τρεις για τους ενήλικες (3, 6 και 15 χιλιόμετρα) και δύο για τα παιδιά.

Για να εγγραφείτε στη διοργάνωση πατήστε εδώ.

Μία διοργάνωση του Συλλόγου Μεγαλολιβαδιωτών με την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΘ – ΗELEPXO.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.