39ος ΑΜΑ. Βελτιώστε τις… επιδόσεις σας με την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 12 και 13 Νοεμβρίου και στο οποίο λαμβάνουν μέρος χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των δρομέων.

39ος ΑΜΑ. Βελτιώστε τις… επιδόσεις σας με την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, θα βρίσκεται εκεί ως Επίσημος Χορηγός με σειρά δράσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, για να σας εμψυχώσει.

Θα σας δίνει τον ρυθμό με μια ηχητική έκπληξη στη διάρκεια της διαδρομής και με Pace Runners που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τον χρόνο που έχετε βάλει στόχο.

Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες θα συνθέσουν μια δυνατή ομάδα Pace Runners για την Τράπεζα Πειραιώς. Εντοπίστε τους στην εκκίνηση του κάθε group ή κατά την διάρκεια της διαδρομής από τα διακριτικά t-shirts και τις εξαρτήσεις/σημαίες με τους χρόνους που τους αντιστοιχούν. Ακολουθήστε τους και κλειδώστε την επίτευξη του στόχου σας.

Με την παρουσία της, η Τράπεζα Πειραιώς θα φροντίσει να κάνει τον αγώνα μια ευχάριστη εμπειρία άθλησης και προσωπικής προσπάθειας.

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ανάπτυξη του well-being στους εργαζομένους της, έχει δημιουργήσει την Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία λαμβάνει μέρος σε όλα τα δρομικά events ανά την Ελλάδα.

Η Piraeus Bank Winners Running Team συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022» με 200 δρομείς – 40 συμμετοχές στα 42χλμ, 110 συμμετοχές στα 10χλμ και 50 συμμετοχές στα 5χλμ.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!