Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χιλιάδες φίλοι του στίβου στις εξέδρες, έδωσε χρώμα η μαθητική εξέδρα

Έντονη η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΣΕΦ

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χιλιάδες φίλοι του στίβου στις εξέδρες, έδωσε χρώμα η μαθητική εξέδρα

Μοναδική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ χειροκρότησαν και έδωσαν ώθηση στους αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα γιορτινή ήταν και μια άλλη πλευρά της εξέδρας εκεί όπου υπήρχαν εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από τον Πειραιά.

Μαθητές από σχολεία του Πειραιά είδαν από κοντά τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να τους ευχαριστήσει τους είχε διαπιστεύσει ως VIP θεατές ενώ τους έδωσε και από ένα αναμνηστικό μετάλλιο! 

Ξεχωριστή κερκίδα είχαν στήσει στο ΣΕΦ και μαθητές από τη Θήβα δίνοντας ωραίο παλμό στους αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου. 

Ο ελληνικός στίβος έδειξε σήμερα πως μπορεί να φέρει κοντά του ακόμη περισσότερους φιλάθλους και το σημαντικότερο να γεμίσει τα στάδια με περισσότερα παιδιά.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!