2ο Axios Running Festival

Το 2ο Axios Running Festival έρχεται στις 19 Μαΐου 2024 με αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και τα αγωνιστικά επίπεδα!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

1. Το Axios Gold Half Marathon: Διεθνής Ημιμαραθώνιος

2. Το Axios Historic Route: Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος, 5 χλμ

3. Το Axios Social Family Mile: Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος,1ος Μιλίου.

Το 2ο Axios Running Festival συνδιοργανώνεται από τον Δήμος Χαλκηδόνος, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Βαθύλακκου “Ήφαιστος” και τον Μορφωτικό Γυμναστικό Σύλλογο Γέφυρας.

Το Axios Running Festival φιλοδοξεί να αναδείξει μια πολυδιάστατη εμπειρία για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες, ενσωματώνοντας τον αθλητισμό σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τουρισμού και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες σε διαδρομές πιστοποιημένες από την παγκόσμια Ομοσπονδία World Athletics, καθώς και ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Στόχος είναι να προσφερθεί μια πλούσια εμπειρία που ενώνει τη φυσική δραστηριότητα με τον πολιτισμό και την κοινωνική συμμετοχή, ενθαρρύνοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευημερία των πολιτών. Με έμφαση στην υψηλή ποιότητα διοργάνωσης και ασφάλειας, το Axios Running Festival είναι ένα μοναδικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, προσελκύοντας δρομείς κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, ποικίλες δραστηριότητες όπως το Kids’ Athletics, παραδοσιακό πανηγύρι καθώς και περιβαλλοντικές δράσεις.

Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο 2ο Axios Running Festival!
Για εγγραφές, πατήστε εδώ:

https://event.athletopia.com/2o-axios-running-festival

Δείτε Επίσης