Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

24ος Κολοκοτρώνειος δρόμος

Στις 17 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στον ιστορικό 24ο Κολοκοτρώνειο Δρόμο, που θα λάβει χώρα στην Τρίπολη.

24ος Κολοκοτρώνειος δρόμος

Ο αγώνας δρόμου 10 χλμ είναιαφιερωμένος στην επέτειο απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς, όπως και στον πρωτεργάτη αρχιστράτηγο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Το σημείο αφετηρίας του αγώνα είναι η πλατεία Άρεως, έμπροσθεν ανδριάντα Κολοκοτρώνη, και στο ίδιο σημείο θα γίνει και ο τερματισμός της διαδρομής. Η ώρα της εκκίνησης είναι 09:30 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 10 χλμ έχουν όλοι/ ες όσοι/ ες είναι γεννημένοι/ες έως και το 2007.

Παράλληλα με τον δρόμο 10 χλμ, θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 1000 μ. στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές Δημοτικού (6-12 ετών) και Γυμνασίου (13-15 ετών). Η εκκίνηση του δρόμου των 1000 μ. θα δοθεί́ από́ την πλατεία Άρεως, ενώ στο ίδιο σημείο θα είναι και ο τερματισμός.

Για να δεις τον χάρτη της διοργάνωσης, πάτησε εδώ:

χάρτης 10 χλμ

Μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε αυτόν τον αγώνα και να ζήσεις την εμπειρία του 24ου Κολοκοτρόνειου Δρόμου.  Κάνε την εγγραφή σου τώρα, πατώντας εδώ:

event.athletopia.com/kolokotronios2023

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!