18ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin | Ομαδικές Εγγραφές

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ και 10.000μ. είναι σε εξέλιξη, με καταληκτική ημερομηνία την 22η Μαρτίου 2024.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ και 10.000μ. είναι σε εξέλιξη, με καταληκτική ημερομηνία την 22η Μαρτίου 2024.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την Προκήρυξη αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη στους δρομείς κάθε επιπέδου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα συμπληρώνει το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων που στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα παιδαγωγικών παιχνιδιών και δημιουργικής απασχόλησης, το Παιδικό Πρωτάθλημα Σκάκι και το Πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών Μαθητών Δημοτ. Σχολείων.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένους δρομείς (χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου). Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά δρομέα στους Αγώνες Δρόμου των 10.000μ. και 5.000μ. και 10 ευρώ ανά δρομέα στον Μαραθώνιο. Η ομάδα πρέπει να έχει ένα ομαδάρχη δρομέα ή όχι. Ο ομαδάρχης εκπροσωπεύει την ομάδα σε κάθε περίπτωση.

Για να δηλώσετε τη δική σας ομάδα στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin χρειάζεται να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας την ομαδική αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

Έπειτα, να την συμπληρώσετε όπως υποδεικνύεται και να την στείλετε ολοκληρωμένη στο email [email protected] μέχρι τις 22 Μαρτίου 2024, που είναι η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών και πληρωμών.

Οι συμμετέχοντες, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη.

Κάντε like στο επίσημο fanpage της διοργάνωσης στο Facebook και ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και να επικοινωνείτε διαδραστικά μαζί μας.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για την εγγραφή σας και αναλυτικές πληροφορίες:

Αίτηση Ομαδικής Εγγραφής 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» (έντυπο excel)

Προκήρυξη Διοργάνωσης

Με τη πεποίθηση ότι θα σας έχουμε κοντά μας στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, σας απευθύνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας.

Δείτε Επίσης