12ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Οχυρού Νυμφαίας 32 χλμ

Ένας από τους πιο προκλητικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος επιστρέφει για το 12ο συνεχόμενο έτος στη Νυμφαία.

12ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Οχυρού Νυμφαίας 32 χλμ

Ο 12ος Αγώνας Οχυρού Νυμφαίας TRAILRUN που διοργανώνεται από το σύλλογο Δρομέων Υγείας Rodopi Runners, αναμένεται να προσελκύσει δρομείς από όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων HARTASeries και διακρίνεται για την απόσταση των 32 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 1.600 μέτρων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια πραγματική πρόκληση στον πανέμορφο χώρο της Νυμφαίας και να ανακαλύψουν την μοναδική ομορφιά της περιοχής.

Σχετικά με τον 12ο Αγώνα Οχυρού Νυμφαίας TRAILRUN:

– Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023

– Διαδρομή: Ο αγώνας ξεκινά και τελειώνει στο Τουριστικό Νυμφαίας, ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το σημείο εκκίνησης προσεγγίζεται από την Κομοτηνή μέσω του Άλσους Νυμφαίας και δεν έχει καμία σχέση με το χωριό Νυμφαία. Για να φτάσει κανείς στην εκκίνηση, ακολουθεί τον ασφάλτινο δρόμο μέσω του οποίου ανεβαίνει από την Κομοτηνή στο Άλσος Νυμφαίας!

Ο αγώνας αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της ITRA προσφέροντας 1 βαθμό. Όσοι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται για την κατάταξη τους στην ITRA, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το όνομα τους κατά την εγγραφή τους με λατινικούς χαρακτήρες όπως αυτό εμφανίζεται στις λίστες της ITRA.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις του τρεξίματος να ανακαλύψουν την ομορφιά της Νυμφαίας και να δοκιμάσουν τις φυσικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον που προσφέρει πραγματική πρόκληση.

Για να κάνεις την εγγραφή σου και να μάθεις περισσότερα, πάτησε εδώ:

https://event.athletopia.com/ochyronymfaias32km2023

Δείτε Επίσης

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.