11ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου επί Δημοσίας Οδού “Γεώργιος Αποστολάκης”

Στις 1η Οκτωβρίου 2023, η Νέα Χαλκηδόνα θα φιλοξενήσει τον 11ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου επί Δημοσίας Οδού “Γεώργιος Αποστολάκης”, έναν αγώνα που έχει γίνει θεσμός και προσφέρει δρομικές απολαύσεις για αθλητές κάθε ηλικίας.

11ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου επί Δημοσίας Οδού "Γεώργιος Αποστολάκης"

Το κυρίως αγωνιστικό γεγονός της ημέρας είναι ο αγώνας 10.000 μέτρων, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:30 από τον χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου «Ι. Χαραλαμπόπουλος» και θα έχει ως σημείο τερματισμού το πάρκο «Γεώργιος Αποστολάκης» στη Νέα Χαλκηδόνα. Αυτός ο αγώνας απευθύνεται σε ενήλικες αθλητές και αθλήτριες.

Παράλληλα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί και ο παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων, που έχει ανοικτή συμμετοχή για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Ο αγώνας αυτός δίνει την ευκαιρία στους νέους αθλητές να γνωρίσουν τη χαρά του τρεξίματος και του ανταγωνισμού, ενώ θα διεξαχθεί σε προκαθορισμένες και οριοθετημένες διαδρομές εντός της πόλης.

Αυτός ο αγώνας δεν είναι απλώς ένα αθλητικό γεγονός, αλλά και ένας φόρος τιμής στη μνήμη του πρώην Δημάρχου της Νέας Χαλκηδόνας, Γεώργιου Αποστολάκη, που αφιέρωσε πολλά χρόνια στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της κοινότητας.

Ελάτε λοιπόν να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα που συνδυάζει την αγάπη για το τρέξιμο και την υγιεινή ζωή. Ανακαλύψτε τη χαρά του τρεξίματος μέσα από αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Για εγγραφές πατήστε εδώ:

https://event.athletopia.com/laikosagonasdromougeorgiosapostolakis2023?step=1

Δείτε Επίσης

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Ολυμπιακό κίνημα και για την επιτυχία των Ευρωπαϊκών Αγώνων Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023.