Υποψήφιος με την «Αναγέννηση»

Ο Άγγελος Παυλακάκης ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητά για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Ο παλιός πρωταθλητής στα σπριντ, που γυμνάζει σήμερα αθλητές στον σύλλογο Α.Ο. Κάλλιστος, θέλει να βρεθεί σε ένα άλλο πόστο, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Ο στίβος μπήκε στη ζωή μου από την παιδική ηλικία και από τότε, για 30 και πλέον έτη, είναι η τροφή του σώματος και του μυαλού μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τα στάδια προσφέροντας κάθε φορά με διαφορετικούς ρόλους. Αθλητής, πρωταθλητής, αλλά και ιδρυτής-δημιουργός ενός σύγχρονου αθλητικού σωματείου του Α.Ο. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ. 

Ένα σωματείο που στα 6 χρόνια αθλητικής του δραστηριότητας από την 212η θέση στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 33η θέση με ανάδειξη αθλητών από τις ακαδημίες του οι οποίοι έχουν στελεχώσει και εθνικές μας ομάδες. Σήμερα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες αλλά και εγώ, για να προσφέρω τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μου στον στίβο πιο κεντρικά μέσω της συμμετοχής μου στη διοίκηση της Ομοσπονδίας. 

Αποτελώ ιδρυτικό μέλος της “Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού”, μίας κίνησης που δημιουργήθηκε κυρίως από παλαιούς πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της γενιάς μου. Μοναδικό όραμά της η μετάβαση του ελληνικού στίβου σε ένα καλύτερο επίπεδο, η ανοδική πορεία με διακρίσεις αντάξιες της προσπάθειας όλων. Σκοπός μας ταυτόχρονα η συμβολή μας στην ανάδειξη του αθλητικού τρίπτυχου (ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ). 

Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ζητώντας από τα αθλητικά σωματεία να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Για να πετύχουμε την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού πρέπει να συμβάλουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν περισσεύει κανείς. 

Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!» 

Άγγελος Παυλακάκης 

Πρωταθλητής Στίβου 

Συνιδρυτής ΑΟ Κάλλιστος»

Δείτε Επίσης