Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ξεκινάει αύριο στην Ιταλία και συνεχίζει στην Τσεχία

Η διαδρομή της Παναγιώτης Δόση στη δράση της χειμερινής περιόδου ξεκινάει αύριο στην Ιταλία και θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα σε Τσεχία και Ελλάδα.

Η νεαρή άλτρια του ύψους προέρχεται από την επιτυχημένη προετοιμασία στην Κύπρο κι αύριο θα αγωνίζεται σε μίτινγκ ύψους στην πόλη Ούντινε της Ιταλίας. Η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον πατέρα της Θεόδωρο Δόση  θα διεκδικήσει από νωρίς στη σεζόν άλματα πάνω από το 1,83μ., που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό και γιατί όχι επιδόσεις καλύτερες από το 1,86 μ., που είναι το απόλυτο ρεκόρ της. Η 20χρονη από την Ιταλία θα ταξιδέψει στην Πράγα, όπου θα παραμείνει για δεκαήμερη προετοιμασία και παράλληλα θα συμμετάσχει και σε δύο αγώνες. Αρχικά θα είναι παρούσα σε αγώνα, που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στα περίχωρα της Πράγας, ενώ στις 8 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Κλάντνο. Η νεαρή θα επιστρέψει στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, όπου και θα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Δόση από φέτος ανήκει στην κατηγορία Κ23 κι έτσι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέργκεν θα αποτελέσει τον μεγάλο της στόχο στη σεζόν.

Στον αυριανό αγώνα ξεχωρίζει η παρουσία της Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) με φετινό – και ατομικό – ρεκόρ 2,02 μ., ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Βαλορτιγκάρα (Ιταλία).

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!