Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Webinar «COVID-19 και Αθλητική Ψυχολογία»

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία γνώρισε το webinar για αθλητές και προπονητές με τίτλο «COVID-19 και Αθλητική Ψυχολογία» που διοργάνωσε η Επιτροπή αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με την Πρόεδρο Βασιλική Μιλλούση.

Στο webinar που συντόνισαν τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών Περικλής Ιακωβάκης και Μαρία Ντάνου, μίλησαν η αθλητική ψυχολόγος Μαρία Ψυχουντάκη με θέμα «Καραντίνα, Απειλή ή Ευκαιρία» και η ψυχολόγος Βαρβάρα Μαγνησαλή με θέμα «Εντονο παρόν, αβέβαιο μέλλον: Χτίζοντας ψυχική ανθεκτικότητα».
Χαιρετισμό στους αθλητές και τους προπονητές απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος που μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Εμείς ως ΕΟΕ καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε τον αντίκτυπο που είχε η πανδημία στους αθλητές μας και καταφέραμε να διατηρήσουμε όλους τους χορηγούς τόσο της ΕΟΕ όσο και στο πρόγραμμα “Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο”. Και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για το σύνολο των εταιρειών ήταν μία δύσκολη απόφαση γιατί έπρεπε να συνεχίζουν να χρηματοδοτούν με διαφορετικό τρόπο τους αθλητές και τις αθλήτριες, χωρίς να γίνονται μάλιστα και αγώνες όπου θα είχαν τη δυνατότητα προβολής. Η επέκταση του προγράμματος σημαίνει πρακτικά ότι όλα τα μέλη της προολυμπιακής ομάδας συνεχίζουν να επωφελούνται από όλα τα προνόμια ώστε να συνεχίσουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο απρόσκοπτα, την προετοιμασία τους για το Τόκιο ή την προσπάθεια τους για την πρόκριση στο Τόκιο.»
Η επιτυχία του πρώτου webinar οδήγησε την Επιτροπή Αθλητών στην απόφαση για επανάληψη του, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ στο facebook.com/HellenicOlympicCommittee

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!