Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Θα τρέξει στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ

Η Κέλλυ Σαμάνη θα κάνει το ντεμπούτο της στη σεζόν στο μίτινγκ, που θα γίνει στο Μοντεβίλ, το Σάββατο (30/1).

Η νεαρή αθλήτρια θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, με στόχο να κυνηγήσει το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 60 μ. εμπόδια.

​​​​Η αθλήτρια του Κώστα Κοτσίδη έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 8.34 και χρειάζεται χρόνο κάτω από 8.25, που είναι το όριο πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση του χειμώνα.

Η Σαμάνη αναμένεται στη συνέχεια να τρέξει τόσο στην ημερίδα που θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο μίτινγκ του Μοντεβίλ, όπως είναι ήδη γνωστό, θα αγωνιστεί τόσο η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μ. εμπ., όσο και η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Έως το τέλος Απριλίου παρατάθηκαν οι θητείες των Δ.Σ. των σωματείων

Παρατάθηκε η θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων, έως και για τέσσερις (4) ακόμη μήνες, μέχρι και τις 30/04/2021, με Κοινή Απόφαση (Β’ 5770, 29/12/2020) του Υφυπουργού Πολιτισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των Υπουργών Υγείας, Βασίλη Κικίλια και Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου. Η παράταση δόθηκε ώστε να αντιμετωπιστούν, εξαιτίας […]

Η Ξένια Αργειτάκη σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ρόλο των γυναικών

Η Ξένια Αργειτάκη σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ρόλο των γυναικών

Σε συνέχεια του προγράμματος Gender Leadership της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, η Ξένια Αργειτάκη, προσκλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022 στη Βαρσοβία της Πολωνίας.