Συνέχεια με τον Σταύρο Καρρέ

Δεν αλλάζει μόνο προπονητή η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, αλλά και περιοχή που θα προπονείται, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Σταύρο Καρρέ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Όπως έγραψε αποκλειστικά το Athletics magazine, η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων ήταν σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Κώστας Νακόπουλος αποφάσισε να σταματήσει λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια με προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, αρχικά με τον Χρήστο Παπαχρήστο και στη συνέχεια με τον Κώστα Νακόπουλο, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θέλησε να αλλάξει περιβάλλον.

Θα γυμνάζεται μαζί με το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ, που έχει πάει και η Αναστασία Μαρινάκου, αλλά βρίσκονται και άλλοι πρωταθλητές, όπως η Αναστασία Καρακατσάνη, ο Ανδρέας Δημητράκης και ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Εν τω μεταξύ ετοιμάζει και τις βαλίτσες της, καθώς τη Δευτέρα αναχωρεί για την Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του Γ.Σ.Π.

Πρώτος στόχος της είναι να μπει σε αγώνες στον κλειστό και να σημειώσει μια καλή επίδοση στα 800μ.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.