Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συνέχεια με τον Σταύρο Καρρέ

Δεν αλλάζει μόνο προπονητή η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, αλλά και περιοχή που θα προπονείται, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Σταύρο Καρρέ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Όπως έγραψε αποκλειστικά το Athletics magazine, η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων ήταν σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Κώστας Νακόπουλος αποφάσισε να σταματήσει λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια με προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, αρχικά με τον Χρήστο Παπαχρήστο και στη συνέχεια με τον Κώστα Νακόπουλο, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θέλησε να αλλάξει περιβάλλον.

Θα γυμνάζεται μαζί με το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ, που έχει πάει και η Αναστασία Μαρινάκου, αλλά βρίσκονται και άλλοι πρωταθλητές, όπως η Αναστασία Καρακατσάνη, ο Ανδρέας Δημητράκης και ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Εν τω μεταξύ ετοιμάζει και τις βαλίτσες της, καθώς τη Δευτέρα αναχωρεί για την Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του Γ.Σ.Π.

Πρώτος στόχος της είναι να μπει σε αγώνες στον κλειστό και να σημειώσει μια καλή επίδοση στα 800μ.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]