Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Συνάντηση ΣΕΓΑΣ με αντιπροσωπεία προπονητών

Συνάντηση με αντιπροσωπεία προπονητών θα έχουν την Πέμπτη (29/10), ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Στη συνάντηση, η οποία θα γίνει με ολιγομελή παρουσία προπονητών, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του ιού covid-19, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον κλασικό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την ίδια ημέρα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ, θα δεχθούν και αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση αντιπροσωπείας πρωταθλητών με την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, θα δεχθούν ολιγομελή (λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19) αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, την ερχόμενη Πέμπτη (29/10) στις 13.00. Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τους αθλητές και τις αθλήτριες ενόψει και των […]

Δήλωση Βασίλη Σεβαστή για την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ στις επερχόμενες εκλογές, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής προχώρησε σε δήλωση.