Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Στον Παναθηναϊκό η Γιαννοπούλου

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα τη μεταγραφή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας των μεσαίων αποστάσεων.

Η αθλήτρια του Κώστα Νακόπουλου, που γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ, αφήνει τον ΓΣ Κηφισιάς και θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν τον αθηναϊκό σύλλογο.

Η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μια δύσκολη χρονιά με πολλές διοργανώσεις και μακάρι να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Νακόπουλο που είναι δίπλα μου αλλά και τον ΓΣ Κηφισιάς για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ο Μιχάλης Αναστασάκης βλέπει με αισιοδοξία την επιστροφή του στις προπονήσεις

Ο Μιχάλης Αναστασάκης βλέπει με αισιοδοξία την επιστροφή του στις προπονήσεις

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται πριν το τέλος του έτους να είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Επιστολή απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού προς Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές

Απαντητική επιστολή προς τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστα Μπανιώτη, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Κώστα Φιλιππίδη, Βούλα Παπαχρήστου και Μιλτιάδη Τεντόγλου, απέστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.