Στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Τατιάνα Γκούσιν, μπορεί ακόμη να μην βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να επιδιώξει μέσα από αυτή να βρει το ρυθμό της.

Η πρωταθλήτρια του ύψους θα αγωνιστεί αύριο (Τρίτη, 2/2) στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, όπου θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει την κατάσταση της. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της, καθώς το καλοκαίρι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Στο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα θα συμμετάσχει η κορυφαία αθλήτρια της φετινής περιόδου, η 20χρονη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με 2,02μ., αλλά και η επίσης Ουκρανή Γιούλα Λεβτσένκο με φετινό 1,85 μέτρα. Στους άνδρες το ενδιαφέρον κλέβει ο ο Τζιανμάρκο Τάμπερι (Ιταλία), με φετινό 2,32 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59