Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Τατιάνα Γκούσιν, μπορεί ακόμη να μην βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να επιδιώξει μέσα από αυτή να βρει το ρυθμό της.

Η πρωταθλήτρια του ύψους θα αγωνιστεί αύριο (Τρίτη, 2/2) στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, όπου θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει την κατάσταση της. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της, καθώς το καλοκαίρι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Στο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα θα συμμετάσχει η κορυφαία αθλήτρια της φετινής περιόδου, η 20χρονη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με 2,02μ., αλλά και η επίσης Ουκρανή Γιούλα Λεβτσένκο με φετινό 1,85 μέτρα. Στους άνδρες το ενδιαφέρον κλέβει ο ο Τζιανμάρκο Τάμπερι (Ιταλία), με φετινό 2,32 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]