Στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Τατιάνα Γκούσιν, μπορεί ακόμη να μην βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να επιδιώξει μέσα από αυτή να βρει το ρυθμό της.

Η πρωταθλήτρια του ύψους θα αγωνιστεί αύριο (Τρίτη, 2/2) στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, όπου θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει την κατάσταση της. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της, καθώς το καλοκαίρι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Στο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα θα συμμετάσχει η κορυφαία αθλήτρια της φετινής περιόδου, η 20χρονη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με 2,02μ., αλλά και η επίσης Ουκρανή Γιούλα Λεβτσένκο με φετινό 1,85 μέτρα. Στους άνδρες το ενδιαφέρον κλέβει ο ο Τζιανμάρκο Τάμπερι (Ιταλία), με φετινό 2,32 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.