Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Τατιάνα Γκούσιν, μπορεί ακόμη να μην βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να επιδιώξει μέσα από αυτή να βρει το ρυθμό της.

Η πρωταθλήτρια του ύψους θα αγωνιστεί αύριο (Τρίτη, 2/2) στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, όπου θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει την κατάσταση της. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της, καθώς το καλοκαίρι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Στο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα θα συμμετάσχει η κορυφαία αθλήτρια της φετινής περιόδου, η 20χρονη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με 2,02μ., αλλά και η επίσης Ουκρανή Γιούλα Λεβτσένκο με φετινό 1,85 μέτρα. Στους άνδρες το ενδιαφέρον κλέβει ο ο Τζιανμάρκο Τάμπερι (Ιταλία), με φετινό 2,32 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Ζήσε το 9th XTERRA Greece Off Road TRIathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge στην Ακτή Βουλιαγμένης

Αν θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία στο Οff Road TRIathlon/Aquathlon και στην Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, το 9th XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge είναι η επιλογή σου και η Ακτή Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο προορισμός σου! Το ραντεβού μας; Στις 15-17 Απριλίου 2022.   Το XTERRA Greece Off Road […]