Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Σε αναζήτηση προπονητή οι αθλητές του Κώστα Νακόπουλου

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Αναστασία Μαρινάκου και Θάνος Καλάκος βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, μετά από ένα ξαφνικό προσωπικό πρόβλημα του Κώστα Νακόπουλου που τον αναγκάζει να σταματήσει την προπονητική.

Του Τόλη Λελεκίδη

Οι τρεις Έλληνες πρωταθλητές βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέας συνεργασίας και είναι πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν αποφασίσει.

Πάντως, οι επιλογές δεν είναι πολλές και πιθανότατα για την Αναστασία Μαρινάκου η λύση είναι ο Σταύρος Καρρές και για την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και τον Θάνο Καλάκο ή ο παραπάνω τεχνικός ή ο Μιχάλης Αναγνώστου.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έλαμψε, αναβιώνοντας την ιστορική στιγμή του Μαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Γκελαούζου μέσα από ένα μοναδικό 3D projection, από την adidas

Η εντυπωσιακή τρισδιάστατη προβολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της adidas στην Αθήνα

Γνωρίστε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας

Γνωρίστε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ στην προσπάθειά του να γνωρίσει στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό, τους ανθρώπους του στίβου που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις του οικοδομήματος του Στίβου, έχει αρχίσει πρωτοβουλία γνωριμίας, με τα κύτταρα του αθλητισμού, τα Αθλητικά μας Σωματεία και τις Ενώσεις τους (ΕΑΣ).