Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου της ΕΑΑ ο Παναγιώτης Δημάκος

Μια ιδιαίτερη τιμητική θέση πήρε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ο Παναγιώτης Δημάκος, που ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου της ΕΑΑ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στη σημερινή συνεδρίαση της, που έγινε διαδικτυακά, ανακοινώθηκε από τον προσωρινό πρόεδρο Dobromir Karamarinov η τοποθέτηση του επικεφαλής στην επιτροπή Running Advisory Group, στον Έλληνα εκπρόσωπο που είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑ. Αντικατέστησε τον Frank Hensel, ενώ στην προηγούμενη επιτροπή ήταν μέλος και θα θητεύσει μέχρι το 2023..  

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η τεχνογνωσία που έχει προσφέρει ο ΣΕΓΑΣ με τη διοργάνωση κυρίως, του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και της σειράς αγώνων «Run Greece». Να θυμίσουμε ότι ο παλιός αθλητής των 800μ. είναι και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στίβου.

Δείτε Επίσης

1ο Mykonos Running Festival: Πολύπλευρη δρομική εμπειρία

Το Mykonos Running Festival αποτελεί πλέον τη νέα δρομική και όχι μόνο, αθλητική πραγματικότητα. Από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου η νέα διοργάνωση θα αποτελεί για τους συμμετέχοντες δρομείς μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία που με βασικό άξονα τον αθλητισμό υγείας και τη συμμετοχή τους σε κάποιον από τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, θα παρέχει την […]

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Facts & Figures

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που διεξήχθη 12-13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν το 35ο στην ιστορία της διοργάνωσης. Φιλοξενήθηκε στο Φαληρικό στάδιο για 27η φορά. Στη διάρκεια της διοργάνωσης σημειώθηκαν τρία «νταμπλ» από τον Ανδρέα Δημητράκη που κέρδισε τα 1.500μ. και 3.000μ., το οποίο ήταν το 5ο που επιτυγχάνεται στα δύο αγωνίσματα (Σπύρος […]