Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ο Θάνος Καλάκος στον Μιχάλη Αναγνώστου

Στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει ο νεαρός πρωταθλητής των 800μ., ο οποίος θα συνεργαστεί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, που γυμνάζει μεταξύ άλλων και την πρωταθλήτρια Κ20 στα 800μ. Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο 22χρονος αθλητής που πήρε φέτος και μεταγραφή και θ’ αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό, είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Μανώλη Χάντζο και είχε ενταχθεί στο γκρουπ του Κώστα Νακόπουλου. Μετά τις εξελίξεις και την απόφαση του παλιού πρωταθλητή των μεσαίων αποστάσεων να σταματήσει για προσωπικούς λόγους, ο Καλάκος ήταν σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ν’ αναφέρουμε ότι φέτος έτρεξε τα 800μ. σε 1.53.44, ενώ το 2021 έχει σαν πρώτο στόχο να μπει σε αγώνες στον κλειστό και να σημειώσει μια καλή επίδοση. Πέρσι έκανε 1.50.53, που είναι και το ατομικό του ρεκόρ.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Pamvotis View Trail: Ορεινός Αγώνας στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων (Προκήρυξη)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσοχωρίου διοργανώνει αγώνα ορεινού τρεξίματος την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του χωριού και διαδρομές που περνάνε από Μαβίλη, Δρίσκο, Γερακάρι και Ηλιόκαλη. 2. Διαδρομές α)  8 χλμ +390 υψ. β) 21 χλμ +1140 υψ. 3. Αφετηρία – Τερματισμός Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα […]