Ο Γιάννης Ποδιώτης υποψήφιος για το Δ.Σ.

Ο αντιπρόεδρος του ΜΕΑΣ Τρίτων ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την «Αναγέννηση» στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Ο οικονομολόγος και διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης τάχθηκε στο πλευρό της υποψήφιας για την προεδρία Τασούλας Κελεσίδου και δήλωσε συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που στάλθηκε:

«Ο Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας, στηρίζει την Ολυμπιονίκη μας Τασούλα Κελεσίδου, της οποίας η προσωπικότητα, η μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και εν γένει οι θέσεις της, αποτελούν εγγύηση για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού. O Αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου μας κ. Ιωάννης Ποδιώτης θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία της πορείας της.

Η αρχαιότερη και ιστορικότερη αθλητική Ομοσπονδία της πατρίδας μας με την οποία ο σύλλογός μας μέχρι σήμερα  είχε αγαστή και ειλικρινή συνεργασία, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες αυτές στιγμές οφείλει να ανανεωθεί, να εκσυγχρονιστεί και ενωμένη να πρωταγωνιστήσει, συνθέτοντας όλες τις δυνάμεις της, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητές της και διαιρώντας τα προβλήματα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.»

Δείτε Επίσης