Νεστόρεια 2023

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης Νεστόρεια 2023.

Νεστόρεια 2023

Οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές και καθώς υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις, μην αργείς και κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

https://event.athletopia.com/nestoreia-2023

Την Κυριακή 30/07 ο Δήμος Πύλου Νέστορος στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων διοργανώνει αγώνες δρόμου 8km, 1000m και 400m. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα είναι στην Κεντρική πλατεία Χώρας. Στην γραμμή του τερματισμού θα περιμένουν τους αθλητές φρέσκα τοπικά φρούτα και νερό.

Τα Νεστόρεια 2023 προσφέρουν στους λάτρεις του τρεξίματος την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έναν αγώνα τρεξίματος/ δυναμικού βάδην 8χλμ, στην ιστορική Πύλο. Ταυτόχρονα, υπόσχονται να δώσουν και στους μικρούς μας φίλους, την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το αθλητικό ιδεώδες με τους αγώνες των 1000μ. για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου στις 19:05 και των 400μ. για παιδιά 4-6 ετών στις 19:20. Μετά την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει τελετή απονομών.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι Δωρεάν καθώς τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν από ευγενική χορηγία του Δήμου Πύλου Νέστορος.

Η Πύλος είναι παραθαλάσσια κωμόπολη με θέα στο Ιόνιο και βρίσκεται στα δυτικά του Νομού Μεσσηνίας. Είναι γνωστή για την πλούσια αρχαία, μεσαιωνική και σύγχρονη ιστορία της. Ακόμα, αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Πελοποννήσου και ταυτόχρονα έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τουριστικούς προορισμούς της Μεσσηνίας, καθώς εκτός από τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα διαθέτει και υπέροχες παραλίες για να απολαύσεις τον ήλιο και την θάλασσα.

Αυτό το δρομικό γεγονός δεν θέλεις να το χάσεις! Στην Πύλο μπορεί κανείς να τα συνδυάσει όλα: καλοκαιρινές διακοπές και εκγύμναση σώματος και πνεύματος.

Δείτε Επίσης