Νέο ατομικό ρεκόρ με 4,36μ.

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Αριάδνη Αδαμοπούλου που ξεπέρασε τα 4,36 μ. στο επί κοντώ σε αγώνες στο Τέξας, την Παρασκευή (29/1).

Η νεαρή βελτίωσε έτσι το 4,32 μ., της περασμένης εβδομάδες και επιβεβαίωσε την σταθερά ανοδική της πορεία. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου από το περασμένο καλοκαίρι έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και αγωνιστικής συνέπειας, αφού είχε ξεπεράσει δύο φορές το ρεκόρ της. Η νεαρή ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,01 μ., 4,16 μ., 4,26 μ., στη συνέχεια άφησε τα 4,31 μ. και πέρασε με την πρώτη τα 4,36 μ. και απέτυχε στο 4,41 μέτρα. Η Αδαμοπούλου δείχνει πως στη διάρκεια της σεζόν θα καταφέρει να σπάσει και το φράγμα των 4,40 μ. και να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για τον ανοιχτό, εκεί όπου θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Η 20χρονη κατέλαβε την δεύτερη θέση στον χθεσινό αγώνα, πίσω από την Τιούσντι Τίντγουελ, που έκανε 4,46 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,53 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.