Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Νέα ημερομηνία HIGHLANDER Adventure, Mt. Olympus Greece 2021

To HIGHLANDER Adventure, η υψηλών προδιαγραφών παγκόσμια περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα «ευ ζην», για τους λάτρεις της φύσης σε όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο, στις 6-10 Οκτωβρίου 2021.

Μετά από μία χρονιά όπου αρκετές αθλητικές διοργανώσεις ματαιώθηκαν, To HIGHLANDER Adventure επιστρέφει πολλά υποσχόμενο, δημιουργώντας μία πεζοπορική γιορτή γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες. Χωρίς κανένα αίσθημα ανταγωνισμού,  συμμετέχοντες διαφόρων εθνικοτήτων θα χρειαστεί να καλύψουν ~102 χλμ μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες διοργανώσεις που έχουν λάβει χώρα σε Κροατία, Αυστρία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Το HIGHLANDER Adventure απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης, που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες διαβίωσης στην ύπαιθρο, που κυνηγούν την περιπέτεια και που θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τις ίδιες ανησυχίες.

Γίνετε μέλος στο HIGHLANDER community και ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά βουνά του κόσμου, ξεπερνώντας τα προσωπικά σας όρια #HighlanderGreece #AdventureofaLifetime

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η Δεκεμβρίου 2020 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: https://highlanderadventure.com/olympus/en-us

Facebook: https://www.facebook.com/highlanderolympus/

Instagram: https://www.instagram.com/highlandergreece/?igshid=14pzdpbuxvptg

Βίντεο: https://youtu.be/zS5SM9NgR-o

Δείτε Επίσης

Η λίστα των αθλητών, προπονητών και φυσικοθεραπευτών που θα μπαίνουν στις εγκαταστάσεις

Το Athletics magazine δημοσιεύει τη λίστα που θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπαίνουν οι αθλητές, προπονητές και φυσικοθεραπευτές για να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους.

Το Ευρωπαϊκό Κ23 ο μεγάλος στόχος

Ο πρωταθλητής του ακοντισμού Δημήτρης Τσίτσος έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε την περασμένη χρονιά και διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για το 2021.