Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Νέα ημερομηνία HIGHLANDER Adventure, Mt. Olympus Greece 2021

To HIGHLANDER Adventure, η υψηλών προδιαγραφών παγκόσμια περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα «ευ ζην», για τους λάτρεις της φύσης σε όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο, στις 6-10 Οκτωβρίου 2021.

Μετά από μία χρονιά όπου αρκετές αθλητικές διοργανώσεις ματαιώθηκαν, To HIGHLANDER Adventure επιστρέφει πολλά υποσχόμενο, δημιουργώντας μία πεζοπορική γιορτή γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες. Χωρίς κανένα αίσθημα ανταγωνισμού,  συμμετέχοντες διαφόρων εθνικοτήτων θα χρειαστεί να καλύψουν ~102 χλμ μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες διοργανώσεις που έχουν λάβει χώρα σε Κροατία, Αυστρία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Το HIGHLANDER Adventure απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης, που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες διαβίωσης στην ύπαιθρο, που κυνηγούν την περιπέτεια και που θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τις ίδιες ανησυχίες.

Γίνετε μέλος στο HIGHLANDER community και ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά βουνά του κόσμου, ξεπερνώντας τα προσωπικά σας όρια #HighlanderGreece #AdventureofaLifetime

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η Δεκεμβρίου 2020 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: https://highlanderadventure.com/olympus/en-us

Facebook: https://www.facebook.com/highlanderolympus/

Instagram: https://www.instagram.com/highlandergreece/?igshid=14pzdpbuxvptg

Βίντεο: https://youtu.be/zS5SM9NgR-o

Δείτε Επίσης

Το έργο και η δράση την τελευταία 20ετία

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον απολογισμό του διοικητικού έργου, της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ της τελευταίας 20ετίας.

Μοναδικές στιγμές από το Run Together Thessaloniki 2020 στο επίσημο βίντεο της διοργάνωσης

Το Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σε μια όμορφη διαδρομή μέσα στη ΔΕΘ. Δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν και ψυχαγωγήθηκαν παρέα συμβάλλοντας στη στήριξη μιας πολύ σημαντικής δομής του δήμου Θεσσαλονίκης, του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των […]