Με το βλέμμα στο Τόκιο

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου προετοιμάζεται με βασικό στόχο την πρόκριση στη δισκοβλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ Θ’ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΟΛΗΣ ΛΕΛΕΚΙΔΗΣ

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου συνεχίζει αυτή την εποχή την προετοιμασία της έχοντας μπει σε διπλές προπονήσεις, που περιλαμβάνει το πρωί βολές και το απόγευμα τις υπόλοιπες ασκήσεις, βάρη, τρέξιμο, εμπόδια κ.λπ. «Η προετοιμασία, που γίνεται στο ΟΑΚΑ, πάει πολύ καλά και έχουμε μπει σε φουλ ρυθμούς, δουλεύοντας και κάποιες αλλαγές κυρίως, στην τεχνική. Δουλεύουμε κυρίως το ρυθμό», λέει στην Sportday η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που γυμνάζεται με τον Χρήστο Παπαδόπουλο. «Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας θα κάνουμε τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας στην Κύπρο. Αναμένεται να φύγουμε για τη Λευκωσία και το προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ στις αρχές Δεκεμβρίου και να παραμείνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν πάνε όλα καλά θέλουμε όπως και πέρσι που μας βοήθησε πολύ, να κάνουμε και μια προετοιμασία στη Ν. Αφρική και να τη συνδυάσουμε με αγώνες που γίνονται στο Πότσεφστρουμ», συνεχίζει η κορυφαία δισκοβόλος μας, που φέτος έριξε 59,96μ.

«Στα σχέδιά μας είναι να ρίξω καλά στο Ευρωπαϊκό κύπελλο χειμερινών ρίψεων στη Λεϊρία και ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο». Ν’ αναφέρουμε ότι ο αγώνας στην πόλη της Πορτογαλίας είναι προγραμματισμένος για 13-14 Μαρτίου, ενώ το όριο για το Τόκιο στο δίσκο είναι 63,50μ. Η 29χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 61,53μ., ενώ ελπίζει και μέσω ράνκινγκ, καθώς βρίσκεται σε υψηλές θέσεις. Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου πήρε και μεταγραφή, αφού αφήνει τον ΑΣ Φαρσάλων Μυρμιδόνες για τον Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Φωτογραφία azsportsimages: Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου έριξε φέτος στα «Σπανίδεια» 59,96μ.

Πηγή: Sportday

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.