Κλειστό το Καυταντζόγλειο από τη Διοίκηση- Ν’ ανοίξει λέει η Γ.Γ.Α.!

Είναι η δεύτερη ημέρα σήμερα που οι αθλητές με τους προπονητές τους, που βρίσκονται στη λίστα που έχει αποστείλει στα στάδια η Γ.Γ.Α., και προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν μπορούν να μπουν στο κλειστό του Καυταντζογλείου σταδίου.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η διοίκηση έχει κλειστό το χώρο, με αποτέλεσμα οι Έλληνες πρωταθλητές να μην μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις τους, ενώ τους το έχει επιτρέψει η Πολιτεία.

Έτσι, οι προπονητές με τους αθλητές αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία απάντησε άμεσα μάλιστα, πως επιτρέπεται η είσοδος σε ανοιχτό και κλειστό για προετοιμασία.

Είναι φοβερό πως κάποιοι βάζουν εμπόδια στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, ακόμη και όταν η Πολιτεία δίνει το «πράσινο φως».

Παρακάτω και η αλληλογραφία ενός εκ των ομοσπονδιακών προπονητών, του Θωμά Πάντου, που γυμνάζει την πρωταθλήτρια του μήκους Έφη Κολοκυθά, που αναγκάστηκε να ζητήσει διευκρινίσεις από την υγειονομική υπηρεσία της Γ.Γ.Α.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!