Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Το κορυφαίο εγχώριο γεγονός της χειμερινής περιόδου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με ειδικές – μόνο για φέτος – συνθήκες, λόγω της πανδημίας του ιού covid-10.

Παρόλα αυτά και φέτος το ενδιαφέρον στη διοργάνωση θα είναι μεγάλο, παρά την περιορισμένη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που σχεδίασε ο ΣΕΓΑΣ και ενέκρινε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στη διοργάνωση δεν θα ισχύσουν όρια πρόκρισης και η επιλογή όλων όσοι θα συμμετάσχουν θα γίνει κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με τα παρακάτω:
α. αθλητές – αθλήτριες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα,
β. αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στις κατηγορίες επίλεκτων αθλητών-τριών της Ομοσπονδίας μας και
γ. σε περίπτωση ελεύθερων θέσεων αυτές θα συμπληρώνονται με αθλητές – αθλήτριες που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και σύμφωνα με τις καλύτερες επίσημες επιδόσεις που πέτυχαν το 2020.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να σταλούν στο e-mail [email protected] το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές ανά αγώνισμα

Αγώνισμα Αριθμός αθλητών Αγώνισμα Αριθμός αθλητών
60μ. 16 Άλμα σε Μήκος 8
200μ. 10 Άλμα Τριπλούν 8
400μ. 10 Άλμα Επί Κοντώ 8
800μ. 5 Άλμα σε Ύψος 8
1.500μ. 8 Σφαιροβολία 8
3.000μ. 8
3.000μ.  Βάδην / 5.000μ. Βάδην 6
60μ. Εμπόδια 8
Έπταθλο / Έξαθλο 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7/2

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]