Η AVIN βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην αθλητική διαδρομή του Στέφανου Ντούσκου

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους χορηγούς των αθλητών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η AVIN βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην αθλητική διαδρομή του Στέφανου Ντούσκου

Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η AVIN βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Τρίτη 12 Μαρτίου στα γραφεία της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, για τη συμβολή της στην προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου για τις αθλητικές του κατακτήσεις.

Η AVIN, συνοδοιπόρος του Στέφανου Ντούσκου από το 2022, συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά  να υποστηρίζει το ταξίδι του αθλητή προς την επίτευξη των στόχων του και να αναγνωρίζει ότι στον αθλητισμό, οι αξίες της προσπάθειας, της στόχο-προσήλωσης, της ευγενούς άμιλλας και της πίστης στις δυνάμεις των αθλητών, δημιουργούν ένα μοναδικό ταξίδι, στο οποίο επιθυμεί να έχει σημαντική θέση.

Ο Στέφανος έχει στην κατοχή του πολλούς τίτλους και μετάλλια με κυριότερο αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο, τερματίζοντας πρώτος στο μονό σκιφ με χρόνο ρεκόρ 6:40.45. Την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού την εξασφάλισε όταν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον ημιτελικό του σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και ήταν ο πρώτος χρονικά κωπηλάτης που πήρε την πρόκριση για το Παρίσι.

Ο Στέφανος Ντούσκος δήλωσε «H υπεράσπιση του χρυσού μεταλλίου αποτελεί μία ακόμα πιο απαιτητική πρόκληση. Είμαι ευγνώμων που η AVIN βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι και θα με υποστηρίξει στην επόμενη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μου».   

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, Ιωάννης Ραπτάκης, δήλωσε: « Η αφοσίωσή του Στέφανου στο άθλημά του και η δέσμευσή του για την επίτευξη

στόχων του είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης και είμαστε υπερήφανοι που τον υποστηρίζουμε στο ταξίδι του προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Οι αξίες που πρεσβεύει ο Στέφανος μεταξύ των οποίων η σκληρή δουλειά, η άμιλλα, ο σεβασμός, και ο πρωταθλητισμός, συμβαδίζουν με τις αξίες της AVIN και η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στην υποστήριξη των Ελλήνων αθλητών στην προσπάθειά τους για επιτυχία στην εγχώρια και διεθνή αρένα.»

Για όλους αυτούς τους αθλητές δεν είναι μία ακόμα συμμετοχή, είναι η επιβράβευση προσπαθειών μιας ζωής. Για όλους εμάς είναι η Εθνική Υπερηφάνεια και η δύναμη της ψυχής.

Παρακολουθείστε την προετοιμασία του Στέφανου Ντούσκου για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι εδώ, καθώς και το video που δημιούργησε η AVIN εδώ.

Τρόπαιο μας οι αξίες μας

Σχετικά με την AVIN

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 170 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας. Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 110 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύριa μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 74%. Το  υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία.

Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil.  Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.

Επισκεφτείτε :

https://www.facebook.com/AvinGreece

https://www.linkedin.com/company/avin-oil/

Δείτε Επίσης