Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Έξι δυνατές ελληνικές παρουσία στο μίτινγκ της Βιέννης

Στην Αυστρία θα βρεθούν το Σάββατο (30/1) έξι αθλητές και αθλήτριες μας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ της Βιέννης.

Η Ειρήνη Βασιλείου επιστρέφει στην αυστριακή πόλη, με στόχο να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές περσινές της εμφανίσεις, αφού στη Βιέννη πραγματοποίησε μια σειρά από δυνατούς αγώνες. Η έμπειρη αθλήτρια θα τρέξει τόσο στα 200μ. όσο και στα 400 μ., προκειμένου να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν, διοργάνωση για την οποία έχει από πέρυσι το όριο. Η Βασιλείου έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 52.93 από το περσινό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και 23.73 στα 200 μ., από την περσινή της εμφάνιση στη Βιέννη.

Ο Άνδρεας Δημητράκης θα κάνει το ντεμπούτο του στη σεζόν στα 1.500 μ. με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς καλές επιδόσεις. Ο αθλητής έχει ήδη από την περσινή χρονιά το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού, ωστόσο μέσα από τους αγώνες θα επιδιώξει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. Στη Βιέννη θα γίνει το ντεμπούτο και της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου (800 μ.), έχοντας από νωρίς στη σεζόν στο μυαλό της επιδόσεις κάτω από το όριο (2.05.50) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην παρατεταμένη ταχύτητα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Ελπίδα Καρκαλάτου, που έχει τρέξει την απόσταση στον κλειστό στίβο σε 54.51, επίδοση που πρέπει να βελτιώσει αν θέλει να ελπίζει σε συμμετοχή στη διοργάνωση του Τορούν (όριο 53.75). Στην απόσταση των 400 μ. επιστρέφει η Ανδριάνα Φέρρα, περισσότερο από τρία χρόνια από την τελευταία της εμφάνιση σε αυτήν. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 54.01 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2017 και είναι έτοιμη να κυνηγήσει και πάλι επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Την ευκαιρία να βελτιώσει το 1.51.63, το οποίο σημείωσε στην Σόφια θα έχει ο Χρήστος Κοτίτσας (800 μ.), που ευελπιστεί να βρει κούρσα με τον ανάλογο συναγωνισμό, που θα τον βοηθήσει να κυνηγήσει χρόνους κάτω από 1.51.00.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!