Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ετοιμάζεται για Κύπρο

Η Πρωτοχρονιά θα βρει την Δήμητρα Γναφάκη στην Κύπρο, αφού έχει αποφασίσει με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη να πραγματοποιήσουν τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ

Του Τόλη Λελεκίδη

«Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά. Χρειαζόμαστε μια αλλαγή περιβάλλοντος και θα αναχωρήσουμε για την Κύπρο στις 27 Δεκεμβρίου και θα παραμείνω μέχρι τις 24 Ιανουαρίου. Ο προπονητής μου θα επιστρέψει νωρίτερα, στις 17 Ιανουαρίου. Ο κλειστός θα είναι ένα πέρασμα για μένα στα 400μ. τη νέα σεζόν και ο στόχος είναι να τρέξω γρήγορα στον ανοιχτό στα 400μ. εμπόδια», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που γυμνάζεται στα Χανιά.

Η 23χρονη, παρά τη δύσκολη φετινή σεζόν λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό, είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κερδίζοντας τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που έγινε στην Πάτρα, τερματίζοντας σε 58.17 που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!