Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

ΕΟΕ και ΧΑΝΘ γιόρτασαν την Ολυμπιακή Ημέρα στη Θεσσαλονίκη

Με εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα, με δράσεις μέσα στην εβδομάδα που περιλαμβάνει την 23η Ιουνίου.

Στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν μία σπουδαία εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. – Μίμης Τσικίνας με τη συμμετοχή αθλητών και παιδιών από τις ακαδημίες και τα καλοκαιρινά sports camps.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.), Μανώλης Κολυμπάδης, μετέφερε το Παγκόσμιο μήνυμα για τη φετινή Ολυμπιακή Ημέρα, η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ντενίζ Παναγοπούλου και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Βαρβάρα Μαγνησαλή μίλησαν στα παιδιά για την ιδέα του Ολυμπισμού και τις αξίες που προάγει μέσα από τη συμμετοχή, την ισότητα και την ευγενή άμιλλα. Το φετινό μήνυμα για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2022 «Move For Peace» εστιάζει στην Παγκόσμια Ειρήνη για έναν καλύτερο κόσμο μέσω του Αθλητισμού.

Στην κεντρική παρουσίαση από τα τμήματα και τις ομάδες της Χ.Α.Ν.Θ. έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Στράτος Σιμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου, Στέλιος Μαλακόπουλος. Από τη Χ.Α.Ν.Θ. παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ., Ελένη Αθανασιάδου, ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γκανάκης, τα μέλη του Δ.Σ., Γιώργος Χαλβατζάκης, Ελένη Κόρρα και Ευάγγελος Ντινόπουλος, καθώς και προπονητές, έφοροι και επαγγελματικά στελέχη.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΟΕ

[email protected]

Δείτε Επίσης

“Έφυγε” από τη ζωή ο Θοδωρής Διαμαντόπουλος

Μια ακόμη σημαντική απώλεια μετράει από σήμερα η οικογένεια του ελληνικού στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή μία σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος με αδιάλειπτη προσφορά στο χώρο του στίβου, ο Θοδωρής Διαμαντόπουλος.