Έναρξη με το δεξί στη Βιέννη

Σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έδειξε πως είναι ο Ανδρέας Δημητράκης, παρότι επέλεξε να κάνει συγκρατημένη κούρσα στα 1,500 μ. στο μίτινγκ της Βιέννης.

Ο δρομέας του Σταύρου Καρρέ προέρχεται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, που τον κράτησε το προηγούμενο διάστημα πίσω κι έτσι προτίμησε στον πρώτο του αγώνα να κάνει συντηρητική εμφάνιση, που ωστόσο δεν τον εμπόδισε να τερματίσει σε 3.43.99 και να καταλάβει την τέταρτη θέση στο σύνολο. Ο Δημητράκης σημείωσε επίδοση καλύτερη από το χρόνο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν, διοργάνωση για την οποία είχε το όριο από την περσινή χρονιά. Ο αθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες του, προκειμένου να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διοργάνωση της Πολωνίας. Ο Δημητράκης έχει ατομικό ρεκόρ 3.42.43, από το 2016 και δεν είναι απίθανο σε έναν από τους αγώνες όπου θα ακολουθήσουν.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.