Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Έναρξη με το δεξί στη Βιέννη

Σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έδειξε πως είναι ο Ανδρέας Δημητράκης, παρότι επέλεξε να κάνει συγκρατημένη κούρσα στα 1,500 μ. στο μίτινγκ της Βιέννης.

Ο δρομέας του Σταύρου Καρρέ προέρχεται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, που τον κράτησε το προηγούμενο διάστημα πίσω κι έτσι προτίμησε στον πρώτο του αγώνα να κάνει συντηρητική εμφάνιση, που ωστόσο δεν τον εμπόδισε να τερματίσει σε 3.43.99 και να καταλάβει την τέταρτη θέση στο σύνολο. Ο Δημητράκης σημείωσε επίδοση καλύτερη από το χρόνο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν, διοργάνωση για την οποία είχε το όριο από την περσινή χρονιά. Ο αθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες του, προκειμένου να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διοργάνωση της Πολωνίας. Ο Δημητράκης έχει ατομικό ρεκόρ 3.42.43, από το 2016 και δεν είναι απίθανο σε έναν από τους αγώνες όπου θα ακολουθήσουν.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!