Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Έγκριση για τη διεξαγωγή αγώνων κλειστού ζήτησε από την πολιτεία ο ΣΕΓΑΣ

Επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά, απέστειλε σήμερα η ομοσπονδία, με αφορμή τα αυστηρότερα μέτρα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού covid-19, που το επόμενο διάστημα στην Αττική.

Η ομοσπονδία στην επιστολή της ζητάει την κατ΄εξαίρεση ένταξη των οι διοργανώσεις κλειστού στίβου – και με βάση το σκληρό υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εγκριθεί από την ΓΓΑ-, σε αυτούς που θα επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και να περιληφθούν στις Υπουργικές αποφάσεις που θα ισχύουν από την Δευτέρα. Η ομοσπονδία έχει προγραμματίσει δύο ημερίδες κλειστού στίβου στις 7 και 19 Φεβρουαρίου, καθώς και τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 12-13 Φεβρουαρίου. Να τονιστεί πως κανονικά διεξάγονται αγώνες κλειστού στίβου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ακόμη και σε αυτές που ισχύει σκληρό lockdown.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ψηλά στο παγκόσμιο ράνκινγκ της WA η Καλλιθέα

Τεράστια επιτυχία αποτελεί και φέτος για το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων η κατάταξή του στην 74η θέση του Παγκόσμιου Ranking των Special Events της World Athletics ανάμεσα σε 596 αντίστοιχες διοργανώσεις, που διεξήχθησαν το 2020 σε όλο τον κόσμο!