Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ για τη Γενική Συνέλευση

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να ματαιώσει τις προγραμματισμένες εκλογές και σήμερα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, ενεργώντας όπως πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, (ακόμα και αν κάποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες είναι εμφανώς προσχηματικές) αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του την ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών που είχαν προγραμματισθεί για τις 16-17/01/2021.

Οι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά την 1/1/2021.

ΥΓ1: η ανάγκη  να κατατεθεί τροπολογία ειδικώς για την ματαίωση των εκλογών του ΣΕΓΑΣ, αποδεικνύει ότι οι εκλογές της είχαν προκηρυχθεί απολύτως νόμιμα. 

ΥΓ2: Όσες φορές και αν ματαιώσει τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο κύριος Αυγενάκης, αυτό που φοβάται δεν θα το αποφύγει”.

Δείτε Επίσης

Πληρώνει ο ΣΕΓΑΣ τους αθλητές

Μεγάλη «ανάσα» αναμένεται να πάρουν οι αθλητές και αθλήτριες, καθώς τα χρήματα από την κρατική επιχορήγηση μπήκαν στα ταμεία του ΣΕΓΑΣ και η Ομοσπονδία, έχει σαν πρώτη προτεραιότητα να πληρωθούν οι Έλληνες πρωταθλητές.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Γκλόρια Πριβιλέτζιο στα 10.000 μ.

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ το οποίο ήταν 35.40.04 από το 2008 στην αντίστοιχη διοργάνωση των Μεγάρων. Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βγήκε η Μοσχούλα Μανούσου Παρασκευοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) με χρόνο 36.19.90 και τρίτη η Φωτεινή Μυστακίδου (ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γ.) με 36.38.18. Η Πριβιλέτζιο θα συνεχίσει την προετοιμασία της […]