8ος Αγώνας Αγχαίου Όρους

Η Κορυφαία Πρόκληση του Αγχαίου Όρους 2024 είναι εδώ!

8ος Αγώνας Αγχαίου Όρους

Στο θρυλικό Αγχαίο Όρος, όπου ο μύθος διηγείται την αναζήτηση της Περσεφόνης από την αγαπημένη της μητέρα Δήμητρα, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ σας προσκαλεί στον 8ο Αγώνα Αγχαίου Όρους, που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 ! Τρείς μοναδικοί αγώνες – 28,4700μ, 14,350μ και 6,200μ – ξεκινούν ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα τριπλό θέαμα πρόκλησης και ομορφιάς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν την κορυφή του Αγχαίου Όρους σε έναν αγώνα μήκους 28 χλμ, ξεκινώντας από τον οικισμό ΤΙΤΑΝ και διασχίζοντας την εκκλησία της Θεοτόκου. Παράλληλα, οι αγώνες των 14,350μ και 6,200μ προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους δρομείς όλων των επιπέδων να συμμετάσχουν και να νιώσουν τον παλμό του Αγχαίου Όρους.

Ετοιμαστείτε να χαθείτε στο μαγευτικό τοπίο του Αγχαίο Όρους, όπου η φύση συναντά τη μυθολογία. Ένας αγώνας που συνδυάζει την πρόκληση του τρεξίματος με τον πνευματικό πλούτο του τόπου.

Αναζήτησε την πρόκληση, ζήστε τη μαγεία. Ελάτε να τρέξουμε μαζί στην κορυφή του Αγχαίου Όρους, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο : https://event.athletopia.com/agonasaghaiouorous2024 για να εγγραφείτε μέχρι και την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου!

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]