3ος Ορεινός Αγώνας Νυμφαίας Κανόνι

Την Κυριακή 17/09 τρέχουμε στον 3ο Ορεινό Αγώνα Νυμφαίας – Κανόνι.

3ος Ορεινός Αγώνας Νυμφαίας Κανόνι

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 12χλμ με θετική υψομετρική 540 μέτρων. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα δίνεται στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας.

Για τον ανεφοδιασμό των δρομέων θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας με νερό, ισοτονικά ποτά, τζελ και φρούτα στα 7,4 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται, για 3η χρονιά, από τον σύλλογο Δρομέων Υγείας Rodopi Runners και είναι ανοιχτός για όλους όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη. Παράλληλα, δύνανται να εγγραφούν και ανήλικοι δρομείς, άνω των 16 ετών, με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στη Νυμφαία, που είναι χτισμένη στη νότια έξοδο του φυσικού περάσματος της Ροδόπης και βρίσκεται 16 χλμ. βόρεια από την Κομοτηνή. Το χωριό είναι διάσημο για το ομώνυμο οχυρό (βορειοδυτικά του χωριού), όπου τον Απρίλιο του 1941 έγινε μάχη μεταξύ των δυνάμεων των Γερμανών και του Ελληνικού στρατού. Ακόμα, στο Οχυρό Νυμφαίας υπάρχει στρατιωτικό μουσείο το οποίο λειτουργεί από το 2000.        

Για να πάρεις και εσύ μέρος στον 3ο Ορεινό Αγώνα Νυμφαίας – Κανόνι, κάνε τώρα την εγγραφή σου, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://event.athletopia.com/oreinosagonasnymfaiaskanoni2023

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.